Pas pe loc pentru Parcul „Cetate” din Târgu Neamț

0

Încă o încercare de „resuscitare” a parcului „Cetate” din orașul Târgu Neamț a eșuat. Constantin Andrușcă, administratorul societății care a câștigat licitația pentru concesionarea respectivului teren s-a răzgândit și nu a mai semnat contractul cu Primăria.

parc cetate tg neamtPotrivit viceprimarului Vasile Apopei, câștigătorul licitației de concesionare a parcului (pentru o perioadă de 25 de ani) a venit cu mai multe solicitări, însă abia după ce a primit caietul de sarcini. Fiindcă nu s-a prezentat pentru a semna contractul până la data stabilită (17 aprilie), acesta a pierdut  garanția și taxele de participare la licitatie (în total, în jur de 10-12.000 lei), iar parcul „Cetate” rămâne momentan în același stadiu, fără ștrand, fără terasă, fără noi locuri de muncă ce urmau a fi trebuit create după finalizarea investiției.

Primăria Târgu Neamț urmează să scoată din nou la licitație publică terenul în suprafață de 10350 mp, în speranța că un investitor puternic și serios va vedea o oportunitate în modernizarea parcului ca zonă de agrement, benefică pentru locuitori și turiști și profitabilă pentru dânsul.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate