PDL a scapat de sub control . Un PDL-ist strange semnaturi ca sa candideze contra altui PDL-ist

5

Tot ma uitam la dezorganizarea si bulversarea de al USL, dar astazi am vazut maximul de politica etnobotanica la PDL un partid care incepe sa se comporte ca un sat fara caini .
La Targu Neamt , seful PDL este fostul primar Arnautu Decebal iar candidat pentru parlamentare este numit din partea ARD adica PDL  domnul Rogin Marius . La sesizarea cititorilor am cercetat un zvon care s-a dovedit a fi adevarat . Presedintele PDL Targu Neamt , domnul Decebal Arnautu strange semnaturi ca sa candideze independent impotriva candidatului PDL Marius Rogin .
Mai pe scurt, seful PDL strange semnaturi sa candideze contra candidatului PDL . Asa ceva numai in Neamt se poate intampla si e un semn clar ca PDL-ul a scapat lucrurile de sub control, pentru ca nu are ce joc politic sa fie in spate in actuala conjunctura electorala nemteana .
Ce poate fi mai frumos decat sa vezi cum se pregatesc sa se bata intre ei ca chiorii ?
Candidatura domnului Arnautu este ceva normal dupa atatia ani de politica in zona, dar daca tot vrea sa se lupte cu PDL atunci sa isi dea demisia de la PDL pentru ca tare nu cred ca in treaba asta preelectorala cu semnaturi este ajutat de oameni de la USL, ci sunt antrenati tot membri PDL .
Nu inteleg cum de accepta aceasta situatie Marius Rogin sau Gheorghe Stefan, dar cu siguranta aceasta lupta interna fara rost dauneaza imaginii PDL si arata lumii ca PDL-ul condus pana acum cu mana de fier a scapat total de sub control .
Peste toate astea un alt PDL-ist din Targu Neamt ne-a contactat sa ne dea date despre cel care urmeaza sa ia locul lui Arnautu la sefia partidului si care ar fi incompatibil in calitatea sa de consilier local pentru ca face afaceri cu primaria cu nu stiu ce tamplarii prin intermediul unei firme de paravan si lista de paraciosi din PDL Targu Neamt  poate continua pentru ca saracii oameni traiesc cu impresia ca daca nu ne place de PDL   suntem de la USL si fac coada la turnatorii precum credinciosii la parintele Iustin .

Satocrac Vasile

5 Comentarii
 1. razvan spune

  Locul lui Arnautu este in Colegiul Jilava, al lui Rogin in cel de la Aiud

  1. Tudor Wolf spune

   Razvan ai perfecta dreptate!!!

 2. Tudor Wolf spune

  Doi papagali portocalii,unul mai fals ca celalalt.

 3. Mihnea spune

  Oare se iau la pumni pdl-isti intre ei?ar fi rasul curcilor

 4. Nicu spune

  ROGIN FARA ARNAUTU E 00000000000000000 ZEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO………….ARNAUTU A FOST DAT DEOPARTE DE PINALTI CA S AIASA LA TARGU NEAMT DEPUTAT DE LA USL..DOMN ARSENE..IAR ACESTA IN SCHIMB SA DELEGE CANDIDAT USL IN COLEGIU 4 ROMAN UN CANDIDAT DE RAHAT..CA S AIASA UDREA DEPUTAT.ASTA E BLATU SI DE ASTA NU CANDIDEAZA ARNAUTU DIN PARTE APDL-ULUI.STEFAN VREA S APIARDA COLEGIUL 7 ,DE ASTA IL DESEMNEAZA MANA MPOARTA PE ROGIN! ATI INTELES??

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate