Pe șosele din Neamț, weekend cu exces de viteză: 308 amenzi și 19 permise reținute

0

În perioada 21- 22 mai, polițiștii Serviciului Rutier Neamţ au acţionat pe linia combaterii excesului de viteză, cauză principală în producerea accidentelor rutiere pe raza județului Neamț.politia rutiera

Scopul acestei acţiuni a fost reprezentat de reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, conştientizarea opiniei publice, precum şi sancţionarea nerespectării acestei obligaţii prevăzute de legislaţia rutieră.

În cadrul acțiunii, au fost aplicate 308 sancțiuni contravenționale, în valoare de 42.275 lei, dintre care 249 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, au fost reținute 19 permise de conducere, dintre care 9 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și au fost constatate 5 infracțiuni la regimul circulației.

Serviciul Rutier Neamț recomandă conducătorilor auto să respecte regimul legal de viteză, atât în localități, cât și în afara acestora, pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere.

 

sursa: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate