PETRICANI: Primarul Ticușor Vasiliu și consilierii locali au depus jurământul

0

Jur să respect Constituția si legile țării si să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei Petricani. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”- Aceste cuvinte au fost rostite marți, 27 octombrie, de către primarul reales al comunei Petricani, Ticușor Vasiliu, și de către consilierii locali validați în urma alegerilor din 27 septembrie a.c.

Ceremonia de învestire a avut loc în prezența prefectului de Neamț, George Lazăr. Şedinţa de constituire a noului Consiliu Local a fost condusă de decanul de vârstă, Gheorghe Petrica. Rând pe rând, cei 15 consilieri locali aleși au depus jurământul.

La Petricani, Partidul Social Democrat are cel mai mulți reprezentanți în Consiliul Local (11). Este un lucru îmbucurător pentru primarul Ticușor Vasiliu, care face parte din același partid. Cu siguranță, având majoritate în legislativ, va trece cu brio proiectele de hotărâre inițiate pentru dezvoltarea comunei. Din partea PNL sunt doi aleși locali. Atât ALDE, cât și PMP a obținut câte un mandat de consilier.

Iată cine face parte din noul Consiliu Local al comunei Petricani: Ionel Alexandroaia, Ioan- Cristian Apostol, Constantin Dăilă, Vasile-Laurențiu Grigore, Maria Isache, Cristinel Istrate, Ana-Maria Lateș, Neculai Lecușescu, Vasile Cătălin Luca, Gheorghe Petrica și Fănică Tanasă (PSD), Ion Cramba și Romică Dumitru (PNL), Vasile Răchieriu (ALDE), Vasile Lișman (PMP).

Felicitări tuturor consilierilor locali și domnului primar! Lucrurile sunt simple la dumneavoastră, veți avea probabil un mandat de 4 ani cu liniște în Consiliul Local. Important e să construiți lucruri pozitive, să dezvoltați comuna Petricani, să aduceți proiecte în comunitate. Avem toată deschiderea de a dialoga, de a construi împreună, indiferent de culoarea politică (…) Gândul dumneavoastră să fie unul în slujba cetățenilor, prin activitatea pe care o veți desfășura în următorii patru ani.
Domnule primar, felicitări pentru noul mandat! Am văzut procentele, sunteți un om iubit și apreciat de comunitate. Dumnezeu să vă țină în pază și proiectele pe care vi le-ați propus să vi se îndeplinească
„, a declarat prefectul George Lazăr.

Ticușor Vasiliu a obținut, pentru a doua oară, încrederea cetățenilor din comuna Petricani. Jurământul de primar și l-a înnoit cu emoții și cu speranța că va continua investițiile începute și va obține fonduri pentru altele noi.

Mulțumesc domnului prefect pentru amabilitatea de a fi personal alături de noi. De asemenea, mulțumesc pentru prezență și domnului prim vicepreședinte PSD Neamț, Daniel Harpa, și domnului prim vicepreședinte PNL Neamț, Mihai Stoica.
Campania electorală a trecut și sper să demonstrăm că la Petricani nu sunt partide, la Petricani va fi primarul și Consiliul Local în următorii patru ani. Vreau să fim uniți, să muncim pentru această comună. Vă felicit pe fiecare în parte (consilierii locali- n.r.). Vă cunosc și am încredere că se va face treabă și vom continua, împreună, modernizarea comunei Petricani
„, a declarat primarul Ticușor Vasiliu.

La alegerile locale din 27 septembrie, acesta și-a zdrobit contra-candidații. Din cei 2097 de votanți, 1628 au pus ștampila pe numele său (77.63%). Următorul candidat la funcția de primar (Romică Dumitru/ PNL) s-a aflat la mare distanță, obținând doar 275 de voturi (13,11%).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate