Planuri pentru modificarea Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

1

Pe surse am aflat de planurile pe care le are conducerea Consiliului Județean împreună cu cea a Spitalului Județean în ceea ce privește modificarea arhitecturală și funcțională a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

Din proiectul în posesia căruia am intrat se observă o extindere semnificativă și binevenită a zonei UPU, o extindere în zona de intrare în spital care va mări spațiile utile pentru fiecare nivel și o supra înălțare de un nivel din câte se vede a corpului de clădire din partea din spate. De asemenea, se vede și o nouă parcare în zona din fața spitalului vechi.

Probabil când lucrurile vor căpăta o formă finală și vor deveni oficiale vom avea mai multe detalii. Momentan ceea ce vedem arată bine.

spital-piatra-neamt

Iosub Robert

 

sursa: ziarpiatraneamt.ro

1 Comentariu
  1. AR spune

    Vanzarile de termopane vor creste masiv. CU ANEXE DIN MATERIALE USOARE ACEASTA MODIFICARE a cladirii ESTE USOR DE FACUT.Trebuie doar lasat un specialist s a lucreze corect in acte fara presiuni comercial politice. EU NU AM VAZUT LUCRARE CORECT FACUTA DIN BANI PUBLICI IN ULTIMII 20 DE ANI.!!LUCRARILE SUNT FACUTE DUPA MODELUL CURTEA DOMNEASCA,CETATEA NEAMT,SAU NEFINALIZATE SI FARA RESPECTARE PRESCRIPTII TEHNICE, LA PRETURI ASTRONOMICE.Dupa cum vad eu in schite extinderile nu trebuie sa coste mai mult de 200 euro pe metru patrat daca s eface din termopan,maxim 300 cu lucrari suplimentare de mutare a unor trasee de utilitati.DACA SE DEPASESTE SUMA ,ATUNCI BANII PLEACA IAR IN BUZUNARUL NOULUI PINALTI DIN JUDET!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate