PNL Târgu-Neamț face ce știe mai bine… se laudă cu fondurile europene atrase de alții

0

Pe o pagină de facebook înființată în urmă cu două săptămâni, care a adunat deja… 9 aprecieri, PNL TÂRGU-NEAMȚ își asumă atragerea de fonduri europene în urbea de sub Cetate, pentru reabilitarea Școlii Domnești. Fonduri europene atrase, de fapt, prin proiecte depuse de Primăria orașului.

Andrei Aciocârlănoae, președinte PNL Târgu Neamț:

“Eforturile noastre pentru finanțarea proiectului de îmbunătățire a infrastructurii școlare au dat rezultate. Școala Gimnazială Domnească Târgu Neamț (fosta Școală Gimnazială nr. 2 >Grigore Ghica Vodă<) va beneficia de peste 11 milioane de lei, pentru reabilitare, modernizare și dotare. Cu ajutorul echipei PNL Neamț, condusă de domnul președinte George Lazăr, echipa liberală din Consiliul Local al Primăriei Orașului Târgu Neamț a reușit să obțină finanțare pentru dezvoltarea educației prin investiții în infrastructura școlară.”

…Noroc de cei 5 consilieri PNL din legislativul târgu-nemțean, că altfel majoritatea consilierilor, care sunt din PSD, ar fi picat proiectul la care a muncit primarul Daniel Harpa împreună cu echipa din primărie, pentru a-l depune spre finanțare 🙂

Asumarea de către președintele PNL Târgu-Neamț a rezultatului favorabil obținut prin munca altora mizează pe modelul de la județ. Același lucru l-a făcut recent și George Lazăr, președintele PNL Neamț.

În replică, primarul orașului Târgu-Neamț a declarat următoarele:

Un frumos proverb spune: „Nu te împodobi cu penele altuia că n-ai să poți să zbori”. La prima gafă a șefului PNL Neamț nu am reacționat. Oricine poate greși. Acum șeful PNL Târgu-Neamț își urmează liderul cu zel și, din păcate, aceeași ignoranță îi definește profesional într-o manieră total nefericită. Ambii declară public că două proiecte câștigate de echipa noastră, din fonduri europene, pe Axa 13, respectiv 10 din POR, ar fi munca și meritul lor.

Nu știu exact ce m-a determinat să scriu, totuși, această postare: faptul că acești oameni nu înțeleg nimic din administrația locală după atâția ani petrecuți în acest sistem sau lipsa lor de respect pentru munca noastră. Rămân însă cu o mare dilemă. Cum vor putea ei și cei asemenea lor să identifice noi surse de finanțare, dacă nu au înțeles nimic din două proiecte discutate și aprobate în Consiliul Local, grație majorității PSD existentă?.

Noi ne așteptăm să apară pe facebook, cu lauda de sine, și alți politicieni. Dacă nu acum, măcar atunci când vor începe și pe teren lucrările de reabilitare a Școlii Domnești din Târgu-Neamț. Că la sfințire… clar meritul va fi al tuturor. 🙂

Este absolut penibil modul în care fac politică cei de la PNL Târgu Neamț. După ce ani de zile au strigat ”mumu” PSD și apoi au intrat ai lor singuri la guvernare și desigur că nu au făcut nimic pentru Târg, acum parazitează ca imagine proiectele PSD și se laudă cu ele.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate