Poliția Locală Timișești: „NU depozitați gunoiul în spații nepermise!”

0

Pe raza comunei Timișești, județul Neamț, camerele video de supraveghere și Poliția Locală își fac treaba. Recent, a fost prins și amendat un cetățean care aruncase moloz în albia râului Ozana.

Iată Comunicatul emis de Poliția Locală Timișești:

„Va începe perioada curățeniei de primăvară. Vă rugăm să nu depozitați gunoiul în spații nepermise (albii de râu, marginile drumurilor, pajisti, etc.) Comuna este supravegheată video și Poliția Locală va dispune amenzi pentru aceste fapte.

Recent, un cetățean din afara comunei a depozitat o mașină de moloz în albia râului Ozana, zona pod Timișești, acesta fiind identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere. Asupra acestuia s-au luat măsurile impuse de cadrul legal (amendă și ridicarea gunoiului). 

Vă rugăm să predați deșeurile menajere către firma de salubritate iar pentru celelate deșeuri (molozuri), Primăria Timișești va oferi soluțiile de gestiune.

Vă rugăm să nu dați curs unor astfel de fapte grave pentru mediul înconjurător și să contactați Poliția Locală Timișești la numerele de telefon 0786991944 si 0786991945 pentru sesizări pe această temă”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate