Polițiștii rutieri, jandarmii, RAR și Poliția Locală, acțiune comună de Ziua Femeii, în Târgu-Neamț

0

Marți, 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, în piața Adormirea Maicii Domnului din centrul orașului Târgu Neamț a avut loc o acțiune specială, cu participarea mai multor forțe. Principalul scop a fost “sancționarea” doamnelor și domnișoarelor participante la trafic cu… flori și mărțișoare.

Polițiști de la Rutieră, jandarmi și polițiști locali au surprins în mod plăcut doamnele și domnișoarele care treceau prin zonă, oferindu-le câte o floare. Cadoul a fost completat de lucrători ai Registrului Auto Român (RAR), care au dăruit femeilor câte o broșă- mărțișor.

Luate prin surprindere și uneori cu actele pregătite pentru control, doamnele și domnișoarele s-au arătat încântate de gestul forțelor de ordine din Târgu Neamț.

Plăcut surprinse au fost și câteva femei din Ucraina, aflate în tranzit, cărora oamenii legii le-au oferit, pe lângă floare, și un gând bun, în încurajare…

Acțiunea de 8 Martie a vizat atât doamnele și domnișoarele aflate în rândul pietonilor, cât și cele de la volan.

Agenții de la Poliţia oraşului Târgu-Neamț şi de la Poliţia Locală, jandarmii și cei de la RAR transmit tuturor doamnelor şi domnişoarelor multă fericire, sănătate şi împliniri, cu prilejul zilei de 8 Martie!

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate