Posturi deblocate, la Spitalul din Târgu Neamț:

2
În ședința ordinară desfășurată miercuri, 31 iulie, Consiliul Local al orașului Târgu Neamț a aprobat deblocarea mai multor posturi la Spitalul Orășenesc „Sfântul Dimitrie”, în vederea scoaterii la concurs.

Posturile care au fost deblocate sunt următoarele:

 • 1 post de farmacist la Farmacia Spitalului
 • 2 posturi (suplimentare) de asistent medical la Laboratorul Radiologie și imagistică medicală
 • 1 post (suplimentar) de registrator medical la Compartimentul Primire Urgențe
 • 1 post de asistent medical la Laboratorul de Analize medicale
 • 1 post de asistent medical la Secția Cardiologie

Fondurile necesare acoperirii cheltuielilor salariale pentru aceste posturi se încadrează în bugetul de venituri și cheltuieli al unității.

La o dată comunicată ulterior de către conducerea Spitalului din Târgu Neamț, cei interesați se vor putea înscrie la concurs pentru ocuparea acestor locuri de muncă.

Andreea Trăsnea

2 Comentarii
 1. Ollivo spune

  Citi Euro mai costa un post de asistent médical in Romania la Tirgu Neamt ? Facem parte de UE caci in strainatate cind ai diploma nu mai dai concurs caci nu te mai duci iarasi la scoala 😂ai nevoie de CV,scrisoare de motivatie si un RDV cu Directorul de resursa humain si seful de sectie !! Esti angajat de proba 1 luna si daca si tie iti place si esti competent tu esti angajat definiv! In Romania nu sa schimbat nimic tot relatii, spaga si in functie de competenta ta! De aceea romanii pleaca in strainatate !!

 2. Elena spune

  Bravo mă bucur că a îndrăznit să spună cineva realitatea….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate