Premierul Dăncilă, la Târgu Neamț și Mănăstirea Văratec

0

Premierul României, Viorica Dăncilă a venit în zona Târgu Neamț vineri, 5 octombrie, în jurul orei 15.30.

Elicopterul la bordul căruia se afla a aterizat pe stadion Cetatea, acolo unde primarul orașului, Daniel Harpa, a așteptat-o cu flori, alături de prefectul județului Neamț, Daniel Soroceanu.

Premierul Dăncilă a venit la Târgu Neamț însoțită de trei ministri (Carmen Dan- Ministrul de Interne, Ioan Deneș-ministrul Apelor și Pădurilor și Lucian Șova- ministrul Transporturilor ) și Ionel Aesene- președintele Consiliului Județean Neamț.

De pe stadionul Cetatea, membrii delegației Guvernului României s-au îmbarcat în autoturisme și au pornit împreună cu oficialitățile județene și locale către Mănăstirea Văratec.

Viorica Dăncilă a refuzat escorta Poliției Rutiere.

La mănăstirea Văratec, Viorica Dăncilă și restul oficialităților au fost întâmpinați de către ÎPS Teofan- mitropolitul Moldovei și Bucovinei și maica stareță.

Din păcate, nu s-au susținut declarații de presă.

Vizita premierului Viorica Dăncilă în zona Târgu Neamț vine în contextul deplasărilor efectuate astăzi în zonele nemțene afectate de calamități. Înainte de a ajunge la poalele Cetății Neamț, oficialitățile au mers să vadă lucrările de amenajare a râului Cracău, la Slobozia – Roznov, executate în regim de urgență la solicitarea președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, după care s-au deplasat la lucrările de regularizare a albiei apelor Borca și Sabasa.

Probabil, la Mănăstirea Văratec se discută și acum despre referendumul pentru definirea familiei tradiționale, referendum ce are loc în acest weekend.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate