Primăria comunei Agapia: „Haideți, pentru câteva ore, să redevenim copii alături de micii noştri supereroi!”

0

Când suntem copii, ne dorim cu orice preț să creștem, să fim adulți, să scăpăm de acele limite (banale) impuse de părinți, de profesori, de societate, însă nimeni nu s-a gândit vreodată (în copilărie) că a fi adult nu înseamnă „libertate”, ba dimpotrivă, înseamnă muncă, responsabilități, griji, alergătură, nopți pierdute în gânduri, zile scăldate în lacrimi… Of, ce bine era când eram copii și plângeam doar când ne durea ceva, iar mama era mereu acolo să ne panseze orice rană cu sufletul și dragostea ei. Sunt convinsă că și tu, adultul de astăzi, îți aduci aminte cu mare drag de copilărie. Acea perioadă a vieții în care totul era simplu, frumos și nu trebuia să faci mai nimic.

Totuși, cu toții ar trebui să ținem seama de următoarele cuvinte: „Un copil poate să învețe oricând un adult trei lucruri: cum să fie mulțumit fără motiv, cum să nu stai locului niciodată și cum să ceară cu insistență ceea ce își dorește.” – Paulo Coelho.

Și pentru că merităm cu toții să ne reamintim acele vremuri minunate, Primăria comunei Agapia invită atât copiii cât și adulții la un eveniment deosebit ce va avea loc pe 1 iunie, începând cu orele 17:00 în Parcul de joacă pentru copii din localitate.

„Copilăria este o poveste,
Ce o trăieşti, apoi.. te lasă,
Ajungi bătrân şi zici c-a fost frumoasă,
A fost atunci… azi nu mai este!!
Învață să-ți trăieşti copilăria,
Căci ea se duce-aşa rapid,
De n-ai să poți să zici c-a fost frumoasă,
Atunci când s-a pierdut în infinit…”

Comuna Agapia vă invită, joi, 1 Iunie, în parcul de joacă pentru copii din satul Agapia, com.Agapia, să redevenim copii!!

Vă aşteptăm pe toți, copii mari şi copii mici, începând cu orele 17, la Aventuri cu SuperEroi: spectacol de teatru-dans, animație interactivă pentru copii, personaje pe catalige, jocuri şi concursuri între părinți şi copii, ateliere de creație artistică, modeling baloane, face paiting si minidiscotecă alături de trupa The Sky!!

Haideți, pentru câteva ore, să redevenim copii alături de micii noştri supereroi!!

Vă aşteptăm cu drag”, a transmis Primarul comunei Agapia, Neculai Năstasă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate