Primăria Petricani începe curăţenia de primăvară

0

În perioada 19 martie – 5 aprilie, Primăria comunei Petricani organizează acţiunea de salubrizare generală a localității, în cadrul programului „Curățenia de primăvară 2018”.

Pentru acest an, am gândit un program de curățenie mai eficient și am luat în considerare data Sărbătorilor Pascale.

Anterior acestei mari sărbători, oamenii au obiceiul de a face curățenie generală în locuințe, aşadar noi vom efectua curățenie în întreaga comună, precizează Ticuşor Vasiliu, primarul comunei Petricani.

Acţiunea de curăţenie a domeniului public în toate satele comunei Petricani se va desfăşura cu persoanele care beneficiază de ajutor social și care sunt obligate prin lege să efectueze muncă în folosul comunității, potrivit viceprimarului Ioan Cristian Apostol.

Astfel, vor curățate spațiile verzi, şanţurile şi trotuarele, vor fi toaletaţi copacii, se vor igieniza cursurile de apă ş.a.m.d.

„Dacă sunt zone din spațiul public unde ne recomandați să intervenim, o facem cu cea mai mare plăcere! Urăm cetățenilor din comuna Petricani O PRIMĂVARĂ CURATĂ!”, transmit autorităţile locale.

Andreea T.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate