Primăria Petricani, partener “Let’s Do It, România!”

0

Primăria Petricani devine partener în “Let’s Do It, România!”, este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România.

Ticușor Vasiliu, primarul comunei Petricani a semnat miercuri, 22 august, parteneriatul de participare la această campanie organizată de Asociația „Viitorul în Zori”.

Misiunea proiectului “Let`s Do It, Romania!“ constă în mobilizarea cetăţenilor, autorităţilor, societății civile și companiilor private pentru curăţarea arealelor naturale din jurul localităţii în care își au domiciliul/ activitatea.

De asemenea, proiectul are şi o latură educativă pentru tânăra generaţie şi nu numai, implicând cât mai mulţi voluntari în desfăşurarea acţiunii de curăţenie.

Aceste obiective se doresc a fi realizate și în comuna Petricani.

Mulţumim tuturor voluntarilor care susţin acest proiect şi contribuie în mod direct la crearea şi păstrarea unui mediu mai curat şi mai sănătos pentru noi toţi”, a transmis primarul Ticușor Vasiliu.

Din 2010 și până în prezent, “Let’s Do It, Romania!“ a implicat peste 1.400.000 de voluntari în acțiuni de curățenie națională și peste 50 000 de elevi și părinți în proiecte de educație ecologică.

Locuitorii comunei Petricani, care doresc să se înscrie în această campanie, pot obţine relaţii suplimentare la telefon 0233.785006.

În cadrul proiectului, o amplă acțiune de curățare a comunei Petricani de deșeuri urmează să aibă loc pe 15 septembrie, în Ziua de Curățenie Globală (World Cleanup Day).
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate