Primăria Pipirig premiază elevii și studenții cu rezultate deosebite la învățătură, cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie și nou-născuții

0

Chiar dacă 2020 este un an marcat de criza sanitară generată de noul coronavirus, Primăria Pipirig a găsit resurse pentru a premia și recompensa și anul acesta elevii și studenții cu rezultate deosebite la învățătură, cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie și nou-născuții. 

De când este primar, Vasile Dorneanu a hotărât să premieze în fiecare an elevii  de la școlile din comună care obțin rezultate deosebite la olimpiadele școlare și la examenele naționale. Astfel, sunt felicitați și recompensați cu diplome, plachete și o sumă de bani elevii care obțin premii și mențiuni la etapele județene și naționale ale olimpiadelor școlare, elevii cu media peste 9 la examenul de evaluare națională și elevii de la Liceul Tehnologic ”Ion Creangă” care promovează examenul de bacalaureat. Mai mult, Primăria Pipirig premiază și studenții din comună care termină facultatea ca șefi de promoție: ”Am considerat dintotdeauna că elevii din comuna noastră trebuie încurajați și recompensați pentru rezultatele obținute. Ca profesor, este și o datorie morală  pentru a fi alături de ei și de a-i susține pentru a face performanțăAstfel că, de când sunt primar, am venit cu această inițiativă și am premiat în fiecare an elevii cu rezultateCa un element de noutate, de anul acesta am stablit, împreună cu colegii din Consiliul Local, să premiem și studenții pipirigeni care termină facultatea ca șefi de promoțieSunt copii și tineri cu care ne mândrim și care prin rezultatele obținute fac cinste comunei. Îi asigur pe toți de prețuirea noastră și îi felicit deopotrivă pe ei, pe părinții lor și pe colegii mei profesori pentru munca depusă– a declarat Vasile Dorneanu, primarul comunei Pipirig.

Totodată, vor fi felicitate și recompensate cuplurile care sărbătoresc ”Nunta de aur” la împlinirea celor 50 de ani de căsătorie: ”Sunt oameni care pot reprezenta un model de devotament, de înțelegere, de dragoste și respect și de la care am avea multe de învățat”.  

De asemenea, tot de când este primar, Vasile Dorneanu a hotărât să felicite și să recompenseze anual nou-născuții și părinții acestora. Vor fi premiați copiii născuți în perioada septembrie 2019- august 2020: ”Până acum avem peste 70 de nou-născuți la nivelul comunei, iar până la sfârșitul lunii august când vom face premierea sunt convins că numărul lor va crește, fapt care ne bucură foarte mult”.

Sumele de bani pentru aceste toate aceste evenimente au fost cuprinse în bugetul local și au fost aprobate în ședința Consiliului Local Pipirig. 

Acordarea premiilor se va face în a doua parte a lunii august, iar modalitatea de premiere se va stabili în funcție de evoluția pandemiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate