Primaria Targu Neamt nu a scapat inca de pericolul insolventei

3

               In afara noutatilor aduse de primarul Daniel Harpa de la Bucuresti, legate de situatia datoriilor imense ce se afla in carca Primariei Targu Neamt, s-au discutat si unele mici „obraznicii”.  In Sedinta Extraordinara a CL, tinuta miercuri, 14 mai, primarul Daniel Harpa si consilierii locali au atins niste subiecte interesante legate de una dintre societatile comerciale ale Primariei, dar si despre campania electorala aflata in plina desfasurare. Ce se zvoneste despre S.C. Civitas Com si care sunt lucrurile nefiresti care se petrec intre membrii partidelor politice din oras, aflati din materialul video urmator.

Viorela Gherasim


3 Comentarii
 1. nicu spune

  7 miliarde vechi datorie cu o rata de 45000 de euro pe luna ( 25000 dupa renegociere)?!
  Ceva nu e in regula, pentru ca suma datorata mi se pare mica. Poate domnul primar a vrut sa spuna 70 miliarde.

 2. ioan spune

  Da asa e 7 miliarde nu cred ca e o suma mare pentru un credit efectuat de un oras, mai degraba 70 de miliade da. Cine e consilierul ala care vorbeste de finantari europene, de ce nu s-au facut in trecut? Sincer nu stiu cum il cheama, dar l-as intreba el si colegii lui actuali cati bani din fonduri europene au adus pana acum? Adica e usor sa aruncam pisica de pe gard, sa dam vina unii pe altii, iar peste 2 ani tot ei sa vina sa ne ceara votul.

 3. nicu spune

  Ioane , de fonduri europene se ocupa alti functionari sau consilieri financiari ce au drept scop atragerea de fonduri. Insa pentru a face acest lucru trebuie sa vii cu idei care sa rezoneze pe frecventa domeniilor din care pot fi absorbite fonduri. Daca nu stii sa combini niste idei care sa.ti aduca beneficii pentru comunitate , atunci logic ca nu.ti bate nimeni in poarta ca sa.ti arunce cu o punga de galbeni doar asa pe ochi frumosi.
  De consilieri pe fonduri as zice ca nu ducem lipsa , insa saracii trebuie sa aibe si ei acea idee de baza de care sa se agate. Iar la acest capitol , sigur ca ar putea contribui foarte bine consilierii locali prin venirea cu idei si de dezbatut pentru a se pune deacord si de a lega ideile in una singura. Doar ca prioritatile sunt mai mult pe tema panselutelor si de cum sa atarne mai frumos afisele electorale .
  Ce pretentii sa ai de la astfel de persoane ce se intalnesc la sedinte doar de dorul lelii !? Fara sa vii cu propuneri serioase care sa avantajeze comunitatea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate