Primarul Daniel Harpa: Piața din Târgu-Neamț nu se închide!

0

La nivelul Orasului Târgu-Neamț– Piața Agroalimentară ce se află în administrarea SC CIVITAS COM SRL – societate cu capital integral de stat,  se iau o serie de măsuri urgente pentru asigurarea accesului producâtorilor agricoli, în noile condiții impuse de Guvern pe fondul pandemiei de Covid-19. Cert este că piața rămâne deschisă, după cum anunță edilul orașului:

Piața din Târgu-Neamț nu se închide! Am reușit să găsim o soluție de mijloc, care să fie acceptată de toate autoritățile.

  1. HALA AGROALIMENTARĂ – este prevăzută cu standuri individuale de vânzare; aici, se vor institui măsuri suplimentare pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 – se va organiza circuitul clienților – INTRARE- IESIRE – având în vedere faptul că amplasamentul ne permite să realizăm și acest circuit. Se va continua luarea măsurilor obligatorii pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei COVID-19 – purtarea măștii de protectie, distantarea, măsuri de dezinfecție și aerisire periodică a spațiului comercial.
  2. HALA LEGUME-FRUCTE – se vor rabata geamurile de pe peretele principal pentru a permite aerisirea halei; accesul clienților se va realiza pe ușile principale, iar ieșirea pe ușile laterale; totodată se vor lărgi spațiile dintre tonete – pentru a exista distanțarea optimă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
  3. SPATIILE DE COMERCIALIZARE PRODUSE INDUSTRIALE, TEXTILE SI UZ CASNIC – vânzarea se va realiza doar din modulele existente cu respectarea prevederilor HG 935/2020;
  4. Pentru producătorii de lactate vom amenaja spații speciale în aer liber, pe spațiile pietonale din exteriorul Halei AGROALIMENTARE, cu respectarea tuturor normelor igienico-sanitare de comercializare a acestor produse.
    Voi continua să sprijin mediul de afaceri din orașul nostru!”,
    transmite primarul Daniel Harpa.
dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate