Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 21 februarie 2020
 • :
 • :

Primarul Daniel Harpa, reales președinte al organizației PSD Tîrgu Neamț. Emilia Arcan: „A fost un vot de încredere totală manifestat de către târgnemțeni”

Joi, 23 ianuarie, a avut loc conferința organizației PSD Tîrgu Neamț, în cadrul căreia s-a ales noua structură de conducere, prilej cu care a fost prezentat raportul de activitate pe linie politică și administrativă.

PSD Tîrgu Neamț a derulat foarte multe proiecte în ultimii ani, a înregistrat o activitate frumoasă și intensă în toate domeniile, a organizat evenimente care au atras mii de participanți din rândul populației locale și turiști din țară și străinătate! Orașul Tîrgu Neamț nu a mai beneficiat niciodată de atâtea proiecte importante prin care s-a investit în domeniile principale: educație, sănătate, infrastructură rutieră, rețele de apă rece și canal și multe altele. Vorbim de investiții extrem de importante, care nu ar fi putut fi realizate pentru dezvoltarea orașului fără implicarea necondiționată a președintelui Consiliului Județean, Ionel Arsene, a primarului Daniel Harpa și a colegilor lui din Consiliul Local și aparatul tehnic din Primărie.”, a declarat Emilia Arcan, senator PSD.

Primarul Harpa a preluat primăria înglodată în datorii și a adus-o la faza în care derulează zeci de proiecte în folosul cetățenilor. Conform datelor economice, deficitul Primăriei Târgu Neamț, la preluarea primului mandat de primar, a fost găsit de 65%. În ciuda situației financiare dezastruoase, Daniel Harpa reușit să facă investiții în oraș de 35 milioane de euro. Acum, spre finalul celui de-al doilea mandat, deficitul a ajuns sub 10%, iar valoarea integrală a investițiilor va ajunge la 121 milioane de lei, în cei 7 ani de conducere a administrației publice locale.

„Nu peste mult timp, minunatul ținut din care își trage rădăcinile Creangă, zona în care și-a petrecut o parte din copilărie și pe care a descris-o într-un mod inegalabil, înnobilând cultura română, va deveni oraș european! Reușitele primarului Harpa i-au atras un nou mandat la conducerea organizației orășenești!

A fost un vot de încredere totală manifestat de către târgnemțeni! Nu era posibil obținerea acestor realizări fără echipa din care face parte, adică marea familie PSD. Ne punem toate speranțele în domnia sa și în excepționala echipă, dar și în câștigarea fotoliului de primar în acest an 2020. Sunt convinsă că proiectele orașului în folosul comunității vor și mult mai multe, care vor răspunde cerințelor comunității.

În calitate de președinte al femeilor social-democrate din județ, de parlamentar, le mulțumesc tuturor celor care au reprezentat echipa de conducere a PSD Târgu Neamț. De asemenea, îi felicit pe noii membri ai staff-ului și le doresc putere de muncă astfel încât la alegerile care vor urma PSD să fie învingător. Voi fi alături de toți colegii mei, în campaniile pentru alegerile locale și parlamentare, pentru că bătălia va fi grea, dar nu imposibil de câștigat! După cum ușor se poate vedea din ce s-a realizat până acum, dezvoltarea județului nostru este o prioritate a PSD! Regret că în ciuda muncii de echipă și a eforturilor liderului Ionel Arsene, care s-a zbătut zi de zi pentru a aduce proiecte și bani în județ, anul trecut electoratul a avut la alegeri altă opțiune decât PSD-ul, dar se va convinge foarte repede.

Îmi pare nespus de rău că oamenii au crezut in promisiunile deșarte a celor ce astăzi se află la guvernare. În continuare populația este împinsă către ura, dezbinare, manipulare, au fost dezinformați fapt ce a condus la schimbarea guvernării.

Acum, din nefericire pentru țară, traversăm o perioadă foarte grea, pe care o resimt românii, pentru că PNL nu era pregătit să vină la putere. Lipsa unui program de guvernare, a unei gândiri coerente, pe termen lung, ne-a adus în situația în care zeci de proiecte benefice țării au fost anulate, altele trenează ori nu se găsesc soluții pentru finanțarea lor. De aceea alegerile din acest an trebuie câștigate de PSD!

Pregătim cei mai buni candidați, vom avea cele mai eficiente echipe de campanie și cu siguranță vom reuși! Am mai spus-o și repet: 2020 trebuie să fie anul PSD. Plecăm la drum cu determinare, uniți și hotărâți să câștigăm alegerile locale și parlamentare.

Succes tuturor colegilor care vor intra în competiție! Succes președintelui nostru Ionel Arsene, în obținerea unui nou mandat de președinte al Consiliului Județean Neamț!”, a precizat senatorul Emilia Arcan.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
2 comentarii la “Primarul Daniel Harpa, reales președinte al organizației PSD Tîrgu Neamț. Emilia Arcan: „A fost un vot de încredere totală manifestat de către târgnemțeni”

 1. Radulescu dan

  Spune și tu 3 ,4 proiecte in desfășurarea din alea zeci de care spui,nu proiecte care vor fii începute la Sf așteaptă

  Raspunde
 2. fost cetatean tirg..nemtean

  parerea mea este ca cel putin 60 la suta din tirg..nemteni …de fapt si la nivel national …au convingerea ca psd …comparativ cu pdl asa zis pnl
  …este un partid cit de cit acceptabil in politica actuala romaneasca.
  psd indiferent din ce forte ideologice politice si.au urmat activitatea este CEL MAI CREDIBIL partid din romania.
  NUMAI CA a sustine ca psd a facut investitii de 35 mil euro..este o mare
  greseala politica.
  EXPLICATIV IN TG NEAMT. un apartament de bloc are pret mediu de 30 mii eur. asadar un bloc cu 20 ap…ar costa 600 mii eur..
  ESTE POSIBIL sa creada cineva ca in tg.neamt sau facut investitiii
  egale cu construirea a 60 DE BLOCURI?
  E BINE sa mai taiem din coada ca altfel nu incape nici in mincioc
  nici in juvelnic.
  ALTFEL trebuie sa apelam la caragiale …cu steagurile 2 la primarie
  2 la prefectura UNUL DAT JOS DE vint si asa mai departe.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *