Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cu viteza zimbrului, în Ținutul Neamțului [VIDEO]

Fast motion in bison style!

….este mesajul care însoțește cele mai noi imagini video cu zimbri în libertate, făcute publice de Administrația Parcului Natural Vânători-Neamț:

În Parcul Natural Vânători Neamț, se derulează cu succes complexul program de eliberare în natură a zimbrului. Amintim că, în urmă cu peste 200 de ani, legendarul mamifer dispăruse din fauna României. Specia a fost reintrodusă de specialiști în 1958, iar primele exemplare au fost eliberate în natură în Parcul Natural Vânători Neamț în urmă cu șapte ani.

Parcul Natural Vânători Neamț este singurul loc din Europa în care există concomitent zimbri în libertate, semi-libertate și în captivitate.

Microregiunea suprapusă peste parc este denumită Ținutul Zimbrului și a fost inclusă, în ultimii doi ani, în prestigiosul ”Top 100 de destinații sustenabile”- clasament internațional realizat de experți internaționali în turism sustenabil.
Un comentariu la “Cu viteza zimbrului, în Ținutul Neamțului [VIDEO]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *