Problemele Cetatenilor din orasul Targu Neamt

1

1 Comentariu
 1. Razvan spune

  Tipic romanesc: guverneaza principiul „se putea si mai rau” in capul oamenilor. Incultura si lipsa de informare permit autoritatilor sa isi faca de cap. Eu inteleg ca fiecare om sa se uite doar in dreptul lui dar CHIAR NIMENI nu vede imaginea de ansamblu?
  Parea frumos initial cu sensurile giratorii si cuvintele frumoase in fata camerei de filmat; acum observ in spatele cortinei ca niste baieti destepti se organizeaza (CIVITAS e o conducta de unde se scrurg banii primariei in buzunare private). Chiar nu am invatat nimic din experienta PrimLocato si al sau director?
  Cine spune ca nu sunt bani in Tg Neamt este rugat sa numere casinourile din oras.
  Asfaltarea drumurilor, indepartarea tiganilor cersetori, modernizarea spitalului, colectarea gunoaielor, etc…primaria sa inceapa cu astea si eu zic ca e deajuns pentru o buna perioada. Cand au rezolvat problemele astea sa ma intrebe si le mai dam idei.

  P.S. – GATA CU PAVELELE…nu mai pot…Luam exemplul strazii din zona Biserica Sf. Gheorghe. Au facut trotuare inalte si largi (mergi descult pe ele linistit) dar nu incap 2 masini una pe langa alta. Data viitoare ma urc cu masina pe trotuar ca sa nu mai dau in gropi.
  P.S.2 – Imi permit o gluma vulgara ce reflecta situatia cetaneanului targ-nemtean:”O blonda si o bruneta la cinema. Dupa 10 minute blonda zice brunetei – Draga, este unul langa mine de se mastur***za. Bruneta replica – Ignora-l draga…Blonda continua indignata – Bine bine, dar cu mana mea?” Morala: bine bine…dar pe banii mei?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate