Producătorii de produse tradiţionale au revenit în oraş

3

Targnemtenii au din nou ocazia sa deguste branzeturi si preparate din carne, realizate dupa retete traditionale, dulciuri si bauturi. Producatorii veniti din Bistrita Nasaud si Arges, ii imbie pe localnici cu produse eco, facute acasa: branza de oaie la burduf, telemea de oaie si de capra, branza de capra la burduf, palinca, pastrama de porc, carnati de oaie si alte bunatati. Si la capitolul dulciuri oferta este atragatoare. Se gasesc de vanzare colaci secuiesti, ciocolata de casa, fondante, jeleuri si fructe confiate. De data aceasta insa, pe tarabele comerciantilor si-au facut aparitia si unele articole de imbracaminte de sezon. Targnemtenii pot alege si negocia, de la ciorapi la pretul de 15 lei, esarfe si caciulite, pana la geci si haine de blana aduse de la Targu Mures, in valoare de 2.400 de lei. Deschis de pe 6 noiembrie, targul de produse din parcul „Ion Creanga”  ramane la dispozitia cumparatorilor pana duminica, 10 noiembrie 2013.

Viorela Gherasim

3 Comentarii
  1. ioan spune

    Astea cu tonetele lor care isi expun chilotii langa carne si invers, nu strica aspectul orasului? S-al intrebati asta pe primar. Ai senzatie ca e obor in centru. In schimb scriati zilele trecute de chioscurile de ziare alea sunt o problema unde sunt aplasate.

  2. costica spune

    Produsele din carne sunt slabe si sigur astia le recomercializeaza la un pret f scump.Auzi producatori.HA HA HAAA. ROMII AIA CE SUNT,PRODUCATORI DE CHINEZARII…..ASA CEVA NU NE TREBUIE IN ORAS.NISTE FALSI

  3. BIRIGITE BARBOC spune

    urat …f urat .Toate stau in cale . si nu am incredere sa mananc ceva vandut pe strada.urat arata si vagonul ala de langa chioscul de ziare unde iti faci loc cu greu sa treci .asta nu-l vede nimeni cat e de inestetic?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate