Promovare online şi offline pentru dezvoltarea şi consolidarea turismului de pe Valea Neamţului

0

Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Promovare Turistică lansează proiectul „Pe Valea Neamţului”, finanţat prin intermediului Consiliul Local al oraşului Târgu Neamţ, în perioada mai – octombrie.

Scopul proiectului presupune crearea unei identităţi culturale a oraşului Târgu Neamţ la nivel local şi regional, prin promovarea online şi offline a valorii istorice, artistice şi arhitecturale a patrimoniului cultural – istoric şi de civilizaţie a zonei oraşului Târgu Neamț .

Proiectul urmăreşte creşterea competitivităţii ofertei turistice locale prin implementarea unui sistem de promovare şi exploatare a turismului cultural şi reţinerea turiştilor interesaţi în a trăi o experienţă culturală prin informare turistică, urmărindu-se astfel un impact zonal şi o coordonare a eforturilor de dezvoltare turistică a diversilor actori locali.

Rezultatele scontate constau în tipărirea unui album turistic de prezentare a obiectivelor turistice culturale de renume şi realizarea unui portal de turism a oraşului, ce va include date referitoare la patrimonului cultural – istoric al zonei, spaţiile de cazare, servicii şi evenimente.

Proiectul se va implementa în oraşul Târgu Neamţ, pe o perioadă de 6 de luni (mai – octombrie 2017), cu un buget total de 16 420 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul local este de 14 700 lei, iar co-finanţarea eligibilă a beneficiarului de 1 720 lei.

Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Promovare Turistică a fost înființată la Târgu Neamț în a doua jumătate a anului 2016, având drept scop realizarea, coordonarea, promovarea și sprijinirea activităților care contribuie la dezvoltarea județului Neamț din punct de vedere economico-social, educațional, cultural, turistic, în manieră sustenabilă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate