Rata de infectare în Târgu-Neamț a trecut de 6 la mie/ NOI RESTRICȚII SE IMPUN

0

ACTUALIZARE:

Astăzi, 14 octombrie, incidența COVID-19 în orașul Târgu-Neamț a depășit pragul de 6 cazuri la mia de locuitori, ajungând la 6,01.

În ultimele 14 zile, sub Cetatea Neamț au fost confirmate 141 de infectări, dintr-o populație de domiciliu care, conform datelor oficiale, ar fi de 23.448 (!)

În aceste condiţii, autorităţile vor impune noi restricţii şi măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Masca de protecţie redevine obligatorie în aer liber, în toate spaţiile publice deschise aglomerate.

Magazinele şi supermarketurile se închid la ora 22,00. Până la aceeași oră, pot rămâne deschise restaurantele, barurile, cafenelele, terasele, cluburile, sălile de spectacole şi alte localuri publice. Acestea vor avea voie să primească doar clienţi care prezintă certificatul verde care atestă vaccinarea cu schema completă sau dovada trecerii prin boală în ultimele 6 luni, în limita a 50% din capacitate.

Organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri) se permite doar cu participarea persoanelor până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, dar nu mai mult de 200 de persoane, în interior sau în exterior. Pot participa la astfel de evenimente doar persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2.

REVENIM cu hotărârea oficială pe care o va lua Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, privind măsurile impuse în Târgu-Neamț după ce rata de infectare a trecut de 6 la mia de locuitori.

 Pe raza județului Neamț, 14 localități se află în prezent în scenariul roșu:

incidenta-L-14.10.2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate