Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 22 septembrie 2019
  • :
  • :

Reținut după ce și-a bătut soția

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au identificat și reținut un bărbat de 48 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, violență în familie și amenințare.

La data de 2 septembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său. 

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, la data de 2 septembrie a.c., un bărbat de 48 de ani, din Grumăzești, ar fi pătruns în locuința soției sale, unde pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi provocat scandal. Totodată, acesta ar fi lovit-o cu pumnii în zona capului și ar fi amenințat-o cu acte de violență, încălcând astfel obligațiile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Tîrgu Neamț prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 10 m față de aceasta.

Întrucât bărbatul a manifestat o atitudine ostilă, la fața locului a fost solicitat și sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț, care au procedat la imobilizarea și conducerea acestuia la sediul poliției.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești, violență în familie și amenințare.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, potrivit IPJ Neamț.

ACTUALIZARE: La data de 3 septembrie a.c., față de bărbatul de 48 de ani, din Grumăzești, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Acesta a fost reintrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *