Rezultate excepționale obținute de sportivii STEEL MAN Târgu Neamț, la CUPA ROMÂNIEI

1

Sportivii de la C.S. „STEEL MAN” Târgu Neamţ au obţinut din nou rezultate meritorii, la una dintre cele mai importante competiții organizate de Federația Română de Culturism și Fitness: CUPA ROMÂNIEI.

Desfășurat sâmbătă, 20 mai, la Reghin (județul Mureș), concursul a reunit peste 130 de sportivi din întreaga țară, însă trupurile sculptate prin nenumărate ore de antrenament ale sportivilor Steel Man Târgu Neamț s-au remarcat în ochii juraților.

Sportivii lui Gligor Mosor au reușit un total de patru medalii, dintre care două de aur și două de bronz

Deși a fost pentru prima dată pe scenă, la categoria Bikini Fitness, Gălușca Ana Raluca s-a clasat pe locul 3, respectiv medalie de bronz. Sportiva Madalina Elena Bujor nu s-a mai putut prezenta la această competitive, din cauza unor probleme medicale.

O primă participare și pentru Zaharia Claudiu Ionut, care s-a prezentat foarte bine, ocupând locul 1, respectiv medalie de Aur la categoria Men ‘s Physique, după o luptă strânsă alături de alți 9 concurenți, fiind și junior mic.

La Categoria Culturism, sportivul Ionut Daniel Grămadă s-a clasat pe locul 1, respectiv medalie de aur la Juniori și locul 3, medalie de bronz la Seniori.

Aproape de podium a ajuns și Acsinte Bogdan Alexandru, care  s-a clasat pe locul 4 la categoria Men’s Physique Seniori, iar  Stamate Alexandru a ocupat locul 7 la BB Clasic Seniori +175.

„Mulțumim părinților acestor sportivi și familiilor acestora pentru sustinere si seriozitate în practicarea acestui sport.  Multumim Campionului Popa Lucian, Campioanei Roxana Petrea, Sportivului Dan Negru. Se cuvine să amintim şi să aducem pe această cale mulţumiri sponsorilor care s-au implicat în susţinerea clubul sportiv pentru participarea la acest eveniment, Consiliului Local și domnului primar Daniel Harpa. Nu în ultimul rând, mulțumesc familiei mele!”, a transmis Gligor Mosor, președintele C.S. Steel Man Târgu Neamț.

Rezultatele obținute confirmă,  pentru a n-a oară, seriozitatea și profesionalismul cu care sportivii legitimați la acest club şi antrenorii lor înţeleg să reprezinte urbea în categoria sportului de profil, numărându-se printre câștigători de fiecare dată.

Felicitări și mult succes în continuare!

Andreea Trăsnea

1 Comentariu
  1. Loredana spune

    Acsinte Bogdan Alexandru locul 3…ați fost informați gresit

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate