Rezultate notabile la nivel național pentru atleții de la CSS Târgu-Neamț

0

Weekend-ul trecut a fost plin de rezultate notabile la nivel național pentru atleții de la CSS Târgu-Neamț. Mai exact, s-a desfășurat Campionatul Național de Atletism în aer liber pentru juniori U18, în București.

Astfel, sportivul Elisei Florin a reușit să devină vicecampion național în proba de 10000m marș. Colegul lui, Hrincă Mihai, a obținut locul IV la aceeași probă, ambii cu record personal.

În proba de 400m garduri, sportivul Petrescu Gabriel a obținut un meritoriu loc IV, pierzând medalia de bronz la doar câteva zecimi.

„Sunt norocos și mă bucură faptul ca am parte de niște copii muncitori, serioși și perseverenți, iar acest lucru se observă prin prisma rezultatelor excepționale obținute la cele mai importante competiții pe plan național. Am încredere în băieți că vor aduce rezultate și mai bune în viitorul apropiat. Aceste rezultate deosebite se datorează și faptului ca acești copii se antrenează de 5-6 ani. Mulțumim tuturor celor care ne susțin, domnului director Pavel Laurențiu și părinților pentru toată implicarea de care dau dovadă!”, a declarat antrenorul Cătălin Șuhani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate