Rutiera sta la panda dar nu prea intelegem ce pandeste

0

Este de acum cunoscut faptul ca imediat cum iesi din Targu Neamt spre Piatra Neamt este imposibil sa nu gasesti cate o masina de politie cu unu sau doi politisti cu apucaturi de militieni care nu fac altceva decat sa pandeasca soferii care calca pedala de acceleratie .
La prima impresie totul este in regula deoarece viteza este unul dintre factorii principali in producerea accidentelor, dar daca iei o pauza si stai sa te uiti putin la ce fac domnii politisti constati ca sunt setati doar pe soferi si pe facut bani, pentru ca pe langa ei trec o multime de carute nesemnalizate si care nu au ce cauta pe drumurile publice , o gramada de biciclisti dintre care jumatate sunt sub influenta „intunericului” ca sa nu mai spunem cand vezi cum zbarnaie cate o masina care numai 50 la ora nu are si domnul politist saluta cu respect .
Oare legea asta in Targu Neamt nu ar trebui sa fie aceeasi pentru toata lumea ?
Momentan ne limitam la o fotografie dar pe viitor vom sta si noi parcati cu un radar mai in spatele masinii de politie si vom si filma comportamentul domnilor cu epoleti care se pare ca au uitat care este scopul lor de fapt si de drept , ca sa nu mai vorbim de fapul ca politistii din Targu Neamt nu au invatat inca, ca trebuie sa se duca ei la masina contravenientului, nu sa vina saracu’ sofer sa se caciuleasca pe la portierele masinii de politie .

Plaiesu C.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate