S-a semnat acordul-cadru pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor din Vînători-Neamț

0

După doi ani de zile de muncă pentru finalizarea studiilor topografice, geotehnice, fezabilitate, aplicare pentru surse de finanțare, finalizare procedură de achiziție, avize, autorizări etc., astăzi, 1 noiembrie, s-a semnat la sediul primăriei Vînători-Neamț acordul-cadru pe o perioadă de 3 ani având ca obiect execuția lucrărilor pentru reabilitarea drumurilor modernizate prin SAPARD (5 km) și modernizarea rețelei de drumuri de interes local din satele Lunca și Nemțișor (6 km). În total se vor reabilita/ moderniza 11,688 km de drum în satele Nemțișor, Lunca și Mănăstirea Neamț (Vovidenia).

De asemenea, s-a semnat CONTRACTUL SUBSECVENT NR.1, din Acordul Cadru menționat mai sus, pentru a se reabilita îmbrăcămintea drumului din sat Nemțișor, comuna Vânători-Neamț, județul Neamț (km 0+000 → km 1+080), care necesită reabilitare urgentă din cauza stării actuale de degradare ( vezi imaginile de mai jos ).

Info/Foto: Comuna Vânători-Neamț/Facebook

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate