S-a stins din viață fostul primar al comunei Răucești, Neamț

1

A trecut la cele veșnice prof. Ilie Apostoae, cel care a condus școala din Oglinzi- satul său natal, și mai apoi întreaga comunitate din Răucești, Neamț.

Profesorul de matematică Ilie Apostoae a fost directorul Școlii Profesionale din Oglinzi și al Școlii Gimnaziale nr 1 Răucești. A fost ales primar al comunei Răucești- funcție pe care a ocupat-o timp de 12 ani, în perioada 2004- 2016. S-a implicat și la nivel de județ, având un mandat de consilier județean din partea PSD. În această perioadă, era consilier local la Răucești.

Transmit sincere condoleanțe dr. Florin Apostoae în aceste momente de grea încercare pricinuite de pierderea tatălui, prof. ILIE APOSTOAE- un om valoros, fost primar al comunei Răucești, fost consilier local și județean.

Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar familiei îndoliate să îi dea putere să treacă peste această mare durere!, a transmis Daniel Vasilică Harpa, primarul orașului Târgu- Neamț.

Un mesaj de condoleanțe vine și din partea lui Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț:

L-am cunoscut cu mulți ani în urmă și mereu am apreciat altruismul lui, dorința de a fi în folosul comunității care l-a mandatat să o reprezinte, respectul pe care îl purta celor din jurul său și, nu în ultimul rând, devotamentul ca soț și tată.

Dumnezeu să te ierte, domnule primar! Vei rămâne pentru mine omul deosebit, cu care mi-a făcut plăcere să colaborez la Consiliul Județean Neamț.

Condoleanțe întregii familii îndoliate!

Primăria și Consiliul Local al comunei Răucești deplânge trecerea în neființă a domnului profesor Ilie Apostoae, model de dascăl, om ales, iubit și respectat de toți cei care l-au cunoscut.

În aceste momente de adâncă tristețe aducem elogiul nostru prestigioasei sale cariere de profesor, primar și consilier local al Primăriei Răucești.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sincere condoleanțe familiei!, transmit autoritățile publice din Răucești.

Redacția ZiarTarguNeamt.RO transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

1 Comentariu
  1. Tutu ion spune

    Sincere condoleanțe.A plecat un OM cu adevărat valoros.Drum lin prin vesnicie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate