Sâmbătă, hai la Picnic în Poiana Zimbrilor!

0

Sâmbătă, 21 august, va avea loc evenimentul Picnic în Poiana Zimbrilor.

Dacă nu ați avut până acum ocazia de a întâlni un zimbru în carne și oase, acum puteți trăi această experiență unică în Romsilva – Parcul Natural Vânători Neamț.

Vor fi câteva ore petrecute în apropierea centrului de vizitare al Parcului Natural Vânători Neamț. Înainte de a pleca în căutarea de zimbri în țarcul de aclimatizare, cei prezenți își vor pregăti pachețelele cu de-ale gurii pentru a lua o pauză pe traseu și a se bucura de liniștea, cântecul și frumusețea naturii sălbatice. 

De asemenea, tot înainte de a merge pe urme de zimbri, cei mici și cei mari vor avea ocazia să se implice în pregătirea unui desert din fructe și a borcănelelor ce vor fi umplute la final. 

La întoarcere ne vom bucura de un desert și un suc natural. Iar la plecare luăm cu noi drept suvenir borcănelul pregătit înainte de traseu”, transmit organizatorii.

Pentru traseu se recomandă să aveți încălțăminte și îmbrăcăminte adecvate pentru drumeție, pelerină de ploaie, recipient cu/ pentru apă potabilă, soluție repelentă pentru căpușe sau țânțari.

Perioada: 21 august, 9.30 – 14.00
Durata traseului de drumeție: 2-3 ore
Lungime traseu: 3.5 km
Dificultate: redusă

Așadar, se anunță o zi cu veselie, creativitate, adrenalină, bucate alese, produse locale, mult verde și aer curat.
Dacă vrei să te alături nu uita să-ți rezervi locul AICI (click). Prețul este de 100 lei/persoană.


Ținutul Zimbrului este primul loc în România unde zimbrul a fost eliberat prin pădurile nemțene. În prezent populația de zimbri (în libertate, semilibertate și captivitate) este în jur de 70 de exemplare. 

Ținutul Zimbrului este destinația de ecoturism ce se suprapune peste Parcul Natural Vânători Neamț, orașul Târgu Neamț, comunele Agapia, Bălțătești. Crăcăoani, Vânători Neamț.
Este una din cele 5 destinații ecoturistice certificate la nivel național și singura destinație din România inclusă în Top 100 Destinații Sustenabile la nivel mondial.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate