SĂRBĂTORI DE POVESTE

0

Mijlocul săptămânii viitoare va fi timpul unui spectacol de înaltă ţinută artistică.
SĂRBĂTORI DE POVESTE este ideea unui spectacol în care spiritul apropiatelor sărbători de iarnă să inunde sufletul întregii comunităţi locale. În acest sens, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, în parteneriat cu Filiala Piatra-Neamţ a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, pregătesc un program deosebit.

La loc de cinste se situează colindele, care, în interpretarea Ansamblului „Icoane Moldave” (conducerea muzicală îi aparţine lect. univ. dr. Delia Stoian – Irimie), vor introduce publicul prezent în spiritul Crăciunului. Nu vor lipsi obiceiurile şi datinile practicate pe întreg cuprinsul judeţului în preajma şi în timpul sărbătorilor de iarnă, acestea fiind prezentate de membrii Ansamblului folcloric „Floricică de la munte”.
Evenimentul se va desfăşura miercuri, de la 18.30, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Piatra-Neamţ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate