Se caută următorul „Nică” celebru/ Casting pentru filmul „Copacul dorințelor: Amintiri din Copilărie“

3

BRomania este în căutarea unui copil talentat care să-l interpreteze pe Nică de la Humulești în „Copacul dorințelor“ –primul lungmetraj caritabil din România.

Inspirat din realitatea dură a copiilor care înfruntă un diagnostic incurabil, filmul este regizat de Matei Dima (BRomania), care se implică pro bono în acest proiect, iar încasările se vor îndrepta în totalitate către HOSPICE Casa Speranței și către îngrijirea gratuită a micilor pacienți.

V-am tot povestit despre următorul film pe care îl producem cu mult drag și spor, >Copacul Dorințelor<, împreună și pentru cei de la Hospice Casa Speranței.

Ei bine, pentru această poveste, suntem în căutarea unui băiețel talentat, cu vârsta între 9 și 13 ani, blond, sociabil și cu accent moldovenesc, pentru rolul lui Nică din Amintiri din Copilărie.

Crezi că nepotul, verișorul, vecinul sau copilul tău ar fi potrivit pentru rol? Trimite-ne o înregistrare video cu el din care să aflăm cum îl cheamă, câți ani are și care e cea mai frumoasă întâmplare pe care a trăit-o la școală, pe WhatsApp la 0786512001.

Vă mulțumim!

————-

Scenariul filmului Copacul Dorințelor este scris de Mihai Mănescu (manager comunicare & brand HOSPICE Casa Speranței) și de Matei Dima. Are ca punct de plecare poveștile adevărate ale mai multor copii pacienți ai fundației. Filmul caritabil este totodată un apel la solidaritate și la implicare și subliniază câte se mai pot face pentru copiii care aud un rece și descuranjant „nu se mai poate face nimic“.

Deși inspirat dintr-o realitate dureroasă, „Copacul Dorințelor“ își propune să transmită un mesaj despre speranță, fiind totodată o incursiune în lumea fantastică a uneia dintre cele mai importante opere literare pentru copii, „Amintiri din copilărie“ a lui Ion Creangă. Misiunea filmului este aceea de a transforma un subiect dificil şi delicat într-un film care poate fi vizionat de toţi membrii unei familii, indiferent de vârstă, fiind totodată o metaforă pentru speranţă şi iubire.

3 Comentarii
 1. Ane mari spune

  Macarie iustin vasile

  1. Ane mari spune

   Are 8 jumate este in clasa a doua.

  2. Balint Adrian spune

   Balint Andrei-Iustin

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate