Se închide un drum, pentru modernizare, în Vânători-Neamț

0

Începând cu data de 31.01.2024, se vor desfășura lucrări de modernizare a drumului în zona Drehuța din Vânători-Neamț. Aceste lucrări sunt menite să îmbunătățească infrastructura și să asigure siguranța participanților la trafic, anunță primăria.

PERIOADA DE RESTRICȚIE: Lucrările vor avea loc în perioada cuprinsă între 31.01.2024 și 07.02.2024. Durata exactă a restricției poate varia în funcție de evoluția lucrărilor.

AFECTAREA CIRCULAȚIEI: Pe durata lucrărilor, circulația va fi restricționată în zona străzii Drehuța nr.1195-nr.1177-( curba Olteanu-pod Stan) în intervalul orar 8:00-17:00.

RUTE ALTERNATIVE: Participanții la trafic sunt sfătuiți să utilizeze în caz de urgență ruta alternativă ” Drumul armeții”.

Ne cerem scuze pentru orice neplăceri cauzate de restricțiile de circulație pe durata lucrărilor. Eforturile noastre sunt îndreptate către finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil pentru a readuce circulația la normal.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

transmite primăria Vânători-Neamț
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate