Se pregătesc „100 de Minute de Unire” în comuna Petricani

0

În an Centenar și nu numai, în orice localitate ar trebui să aibă loc cât mai multe manifestări menite să celebreze Unirea și să insufle celor mici, și celor mari, dragostea de patrie.

În comuna Petricani se anunță un astfel de eveniment la 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.

Autoritățile locale împreună cu reprezentanții Liceului Tehnologic Petricani și parohiile din comună pregătesc “100 de Minute de Unire”, o manifestare prin care se dorește aducerea unui dram de emoție, sensibilitate și bucurie în sufletele tuturor locuitorilor.

Cu prilejul sărbătoririi a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri, invităm toți locuitorii comunei Petricani la manifestările dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României. Sâmbătă , 1 Decembrie, începând cu ora 11.30, Vom desfășura în parcarea Primăriei Petricani activitatea cultural- artistică intitulată “100 de Minute de Unire”!

Această manifestare debutează cu o rugăciune făcută de un sobor de preoți, urmată de ceremonialul de omagiere și comemorare a făuritorilor unității, independenței și suveranității statului român.

Vă așteptăm alături de noi!„, transmit autoritățile locale din Petricani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate