Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 31 mai 2020
  • :
  • :

Serviciu operațional: Pașapoarte eliberate la Târgu Neamț

Veste bună pentru locuitorii de sub Cetate și cei comunele învecinate: nu mai sunt nevoiți să bată drumul până la Piatra Neamț pentru a-și  elibera pașaportul simplu electronic.

De luni, 16 septembrie, punctul de lucru al Servicului Pașapoarte devine operațional la Târgu Neamț.

Evenimentul era așteptat de târgu-nemțeni încă din martie a.c., când a fost încheiat un protocol de colaborare în vederea susținerii acestui punct de lucru, de către prefectul Daniela Soroceanu, primarul Daniel Harpa și cms. șef Constantin Roman- șeful Serviciului de Pașapoarte Neamț.

Avem onoarea să vă facem cunoscut că în conformitate cu dispozițiile Ordinului nr. 147/19.03.2019 emis de Prefectul județului Neamț, Punctul de lucru înființat în orașul Târgu Neamț pentru preluarea cererilor și eliberarea pașapoartelor simple a devenit operational”, se arată într-un document semnat de cms.șef de poliție Constantin Roman.

Punctul de lucru va fi deschis în ziua de LUNI, la două săptămâni, alternativ cu Punctul de lucru Roman, după următorul orar:

  • Înregistrare cereri: 10.00- 14.30
  • Eliberare pașapoarte: 14.30- 15.00.

Un aspect important: Accesul la ghișeu pentru înregistrarea cererilor se face DOAR în baza programării online AICI (click).

Activitățile se vor desfășura în sediul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Târgu Neamț situate pe bvd. Ștefan cel Mare, nr.62  (primăria veche).

Stefana B.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *