Simona Nae, show de excepție la Zilele orașului Târgu Neamț

0

Atmosfera de sărbătoare domnește la Târgu Neamț, cu prilejul Zilelor orașului. Sâmbătă seara, mii de locuitori și-au dat întâlnire în Parcul Cetate, unde renumita artistă Simona Nae a încheiat a treia zi de sărbătoare cu un concert 100% live, alături de trupa sa.lung

Prezență carismatică, Simona Nae a făcut un show complet, având toate ingredientele necesare unui concert de succes: voce, prezență scenică, band și dansatoare. Artista a reușit să se conecteze cu publicul târgnemțean și a făcut atmosferă cu piesele ei, în special cu hitul „Doi nebuni”, pe care tinerii l-au fredonat la unison.

1„Publicul din Târgu Neamț a fost primitor și călduros, oamenii s-au distrat la concert, mai ales că am cântat 100% live cu band-ul meu. Sunt foarte fericită, simt că sunt într-adevăr artist, fiindcă fac ceea ce-mi place și trăiesc muzica la maxim”, a precizat Simona Nae, în exclusivitate pentru Ziar Târgu Neamț.

Artista nu este pentru prima dată la poalele Cetății,  și-a creat deja o impresie despre locurile și oamenii de aici:

„Orașul Târgu Neamț este frumos și liniștit. Ai ce vizita în zonă, iar oamenii sunt super prietenoși. Mă simt foarte bine aici, de fiecare dată când vin. Am vizitat Cetatea și Casa lui Ion Creangă din Humulești, am văzut zimbrii și struții. Mai sunt multe de vizitat, însă cu siguranță voi reveni la Târgu Neamț, mi-am făcut și prieteni în zonă”, a conchis Simona Nae.

Tot sâmbătă, 10 septembrie, au urcat pe scenă la sărbătoarea târgnemțenilor Ester, Phelipe si formația PACT.

Zilele orașului Târgu Neamț se încheie astăzi, 11 septembrie. De la ora 21.00, vor urca pe scenă Lambrino (Band Live), apoi Doddy. Cel mai așteptat moment al zilei este concertul live pe care Delia în va susține în Parcul Cetate începând cu ora 23.00.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate