Situația de pe str. Ion Creangă, un ghimpe în coasta tuturor

3

Lucrările la rețeaua de canalizare au lăsat urme adânci în carosabil. Ne referim în special la strada Ion Creangă din Târgu Neamț, mai precis la porțiunea de drum județean care începe din intersecția de la Humulești și duce spre comuna Grumăzești.constractor lucrari canalizare tg neamt

În zona respectivă sunt mai multe denivelări de-a lungul carosabilului, imposibil de ocolit de către șoferi, care au ajuns la limita răbdării. Și localnicii au de suferit. Aceștia se plâng că la colțurile casei au apărut deja fisuri cauzate de starea drumului județean care trece prin fața porții lor. De vină pentru situația care persistă de luni de zile se pare că este firma constructoare (Ludwig Pfeiffer Hoch- und Tiefbau GmbH & Co. KG. Firma)- societatea care a câștigat licitația și a săpat șanțurile pentru rețeaua de canalizare, uitând să readucă drumul la starea initială.

Mai multe informații și soluțiile găsite pentru remedierea situației aflați de la ing. George Cojocariu- directorul sucursalei ApaServ Târgu Neamț și de la primarul Daniel Harpa:


Reporter: Andreea Trăsnea

Operator imagine/ Editor montaj: Dacian Aniței

3 Comentarii
  1. Nycu Nycu spune

    Da !

  2. Vero Hi spune

    Da chiar, gropile sunt de’o vesnicie…

  3. Iustin spune

    Mie mi sau rupt bratele la masina ma costat reparatia k am schimbat tota bucsaraia 1200 d. Lei pe noi cine ne despagubeste k noi platim rovinete si toate taxele?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate