”Șoboliticienii” nemțeni au iar chef de vorbă

0
la-cascaval

După ce ani de zile mai toți politico-cicliștii nemțeni au stat ascunși, fiecare pe unde au putut, de ceva vreme au început să pedaleze din gură și mai ales să nu mai poată dormi de grijile noastre.
După alegeri, în afară de Drăgușanu nu mai găseam picior de parlamentar care să își respecte programul de audiențe, cât despre consilierii locali sau județeni… ce sunt alea audiențe ?
Acum, că miroase din nou a brânzică, ”șoboliticienii” au ieșit și mustăcesc în fața electoratului știind că în spatele acestuia stă … cașcavalul. Desigur că la mustăceală participă și presa care încasează bănuți de pe fiecare politician care vrea să bage vorbărie sau sa fie pupat în popou, dar la acest capitol e vorba doar de ziarpiatraneamt.ro că restul presei e formată doar din oameni corecți, deontologi și mai ales imparțiali. Dar… ce sa faci, nici cu bani, nici fără, nu ne prea putem abține să nu ne spunem opiniile. Deci, să revenim la subiect …
O multitudine de politicieni au început brusc să vină cu proiecte pentru județ și oraș, să ne spună cât de buni vor fi ei și mai ales cât de bine ne va fi nouă dacă le vom da voie să ne administreze banii pe care-i muncim.
Mai toți aberează gingaș cu proiectele lor la care nu spun niciodată și de unde vor veni resursele financiare sau cum le vor pune în practică, ci doar ne iau de proști crezând că de fapt ne spun ce vrem noi să auzim.
Cei de la PSD mai au puțin și își schimbă numele în PS, căci ”Democrat” deja nu mai are absolut nicio valoare, partidul fiind un fel de pajiște concesionată de un grup restrâns de pastori.
Cei de la PNL sunt sufocați de disputa internă cu PDL și de fapt nici nu mai știm dacă a mai rămas mare lucru din PNL-ul de la alegerile trecute.
Cei de la MP se mișcă ei, dar mai mult în cerc, amețind în jurul căpitanului.
La UNPR interesul național s-a înmuiat și a devenit interesul unui grup restrâns de persoane care tot caută un partid mai mare de care să se lipească.
La ALDE, Drăgușanu, care umbla singur prin curtea partidului după alegeri și a tras de unu singur la căruță ani de zile, s-a trezit brusc cu căruța plină de vizitii care mai de care mai deștepți.
La M10 încearcă ei ceva, dar în viziunea publică sunt lipiți de PSD ca timbrul de scrisoare.
Iar restul, PNTCD, PRM, PND, PRU și ce o mai fi, caută disperate finanțatori sau măcar un ”diavol politic” la care să își vândă ”sufletul”.
Așadar, urmează o perioadă în care vă vom agresa vizual cu tot felul de comunicate, care mai de care mai stupide, cu tot felul de acțiuni în care politicienii vor poza în mod ipocrit cu niște rânjete aproape stupide, adoptând poziții nefirești ale membrelor superioare. Probabil va mai urma și o perioadă în care unii vor arunca cu lături în alții, după care se vor împăca la o friptură și o sticlă de vin în separeul unui restaurant mai retras și a doua zi o vor lua de la căpat.
Oricum stați liniștiți. Toate aceste lucruri vor trece și va veni imediat din nou perioada în care nu ne va mai băga nimeni în seamă deoarece, din punctul de vederea a majorității politicienilor locali, oamenii sunt doar o masă de manevră iar presa o gașca de cerșetori paraziți care trebuie hrăniți, pentru că dacă sunt flămânzi mușcă.
Până ce nu se va schimba actuala clasă politică noi vom fi la fel de săraci iar politicienii la fel de mincinoși încercând să ne explice cum vor face ei lucruri frumoase într-un județ unde nu mai avem nicio resursă financiară pentru simplu fapt că nu mai producem absolut nimic, industria fiind de mult distrusă, vândută sau dată la fier vechi.

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate