Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 23 septembrie 2019
  • :
  • :

SOFIAMAN IMPEX S.R.L.: Anunț de reînnoire a autorizației de mediu

SOFIAMAN IMPEX S.R.L. cu sediul in Targu Neamt, Judet Neamt, Str. Marasesti, nr. 215 anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de reinnoire a autorizatiei de mediu pentru activitatile de fabricare a articolelor de lenjerie de corp, fabricare a altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp), fabricare a articolelor confecţionate din textile (cu excepţia îmbrăcămintei şi lenjeriei de corp) si fabricare a altor articole de îmbrăcăminte şi accesorii n.c.a., desfasurate in Str. Stefan cel Mare, nr. 314, Targu Neamt, Judetul Neamt.

Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al activitatii pot fi consultate la sediul APM Neamt, Piata 22 Decembrie nr.5, 610007, Piatra Neamţ, pe toata perioada de derulare a procedurii de autorizare, in zilele de luni-joi, intre orele 8.00-14.00, vineri 8.00-12.00. Observatiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Neamt.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *