Spectacolul de Ziua Unirii, anulat

0

Sâmbătă, 24 ianuarie, la Casa Culturii „Ion Creangă” din Târgu Neamț urma să aibă loc un spectacol folcloric cu Ansamblul „Arcanul” și interpretul de muzică populară Călin Brăteanu.

Deși în urmă cu o săptămână Călin Brăteanu a avut o întâlnire cu Margareta Mihăilescu, directoarea Casei Culturii și tinerii din Ansamblul „Ozana”, coordonati de prof. Dănică Gâtlan,  pentru a pune la cale desfășurarea spectacolului, evenimentul a fost anulat pe ultima sută de metri.

Potrivit organizatorilor, spectacolul dedicat Zilei Unirii nu mai are loc din cauza faptului că biletele nu s-au vândut. DELOC!  Prețul unui bilet era de 20 lei, însă nici măcar un târgnemțean nu l-a achiziționat.

Sperăm că Ansamblul „Arcanul” din județul Suceava și interpretul Călin Brăteanu nu vor fi dezamăgiți și vor reveni la Târgu Neamț în viitorul apropiat.

Ziua Unii Principatelor va fi marcată în Piața Adormirea Maicii Domnului, de la ora 12.00. După alocuțiunile rostite de oficialități și invitați, târgnemțenii sunt invitați să intre în Hora Unirii, alături de membrii Ansamblului Folcloric „Ozana”.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate