Sportivii STEEL MAN, printre cei mai buni din țară!

0

În perioada 31 martie – 2 aprilie, patru sportivi legitimați la C.S. Steel Man  au participat la finalele Campionatelor Naţionale de Culturism şi Fitness pentru Cadeţi, Juniori și Masters.

Dintr-un număr de peste 200 de concurenți din întreaga țară, aceștia au reușit să se evidențieze și să obțină rezultate excepționale, așa cum o fac de fiecare dată.STEEL MAN TG NEAMT

Astfel, Mădălina Elena Bujor a ocupat locul al doilea la Categoria Junioare +166cm, devenind vicecampioană.

Alina Roxana Petrea s-a clasat pe locul 4 la 160 cm, tânăra sportivă pregătindu-se intens în această perioadă pentru un campionat international care se va desfășura în Marea Britanie, în perioada 12- 14 mai. Fetele au transmis următorul mesaj: „Mulțumim lui Ben Cosnete pentru tot ceea ce înseamnă pregătire pentru concurs! Mulțumim Tonus Gym!”.

Cel de-al treilea sportiv de oțel, Ionuț Grămadă a urcat pe a doua poziție a podiumului, la Clasic Bodybuilding Juniori. „Pe această cale vreau să mulțumesc familiei mele și celui care mi-a fost alături pe tot parcursul pregătirii mele, Lucian Poapa, Triplu Campion Mondial la Fitness”, transmite Ionuț Grămadă. La categoria Masters-  Open, Mihai Hongu s-a clasat pe locul 7.

Steel-Man-logo-1Obiectivul delegației C.S. Steel Man Târgu Neamț a fost astfel atins, cu două medalii de argint la acest campionat national, care confirmă,  pentru a n-a oară tradiția rezultatelor excepționale obținute de sportivii legitimați la acest club, seriozitatea și profesionalismul cu care sportivii şi antrenorii clubului de sub Cetate înţeleg să reprezinte urbea în categoria sportului de profil.

„Mulțumesc Primăriei Târgu Neamț, în special domnului primar Daniel Harpa și sponsorilor care ne-au susținut! Sper că vom avea în continuare sprijinul lor necondiționat, pentru a putea participa și la viitoarele competiții sportive de profil. Dacă sportivii sunt stimulați pe măsura efortului pe care îl depun, cu siguranță rezultatele nu vor întârzia niciodată să apară!”, a declarat Gligor Mosor, președinte și antrenor al C.S. STEEL MAN Târgu Neamț.

Acesta și-a propus să participe pe parcursul anului cu 5-6 sportivi la majoritatea competițiilor incluse în calendarul Federației Române de Culturism și Fitness (Cupa României, Campionatul Național de Fitness Seniori, Campionatul National de Culturism, Cupa Federației, Campionatul Mondial Juniori și Masters. Felicitări și mult succes în continuare!

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate