Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

Sprijin financiar pentru micii fotbaliști de la CSȘ Târgu Neamț

Micuții fotbaliști de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Târgu Neamț primesc sprijin financiar din partea primăriei orașului pentru a participa la turneele zonale și naționale.

Consilierii locali au aprobat în ședința de marți, 9 octombrie, asocierea Orașului Târgu Neamt cu Clubul Sportiv Școlar în vederea realizării unui proiect de interes public local, respectiv participarea echipei de fotbal Junior la turneele zonale si nationale.

Susținerea activităților sportive de către autoritatea locală are ca impact și promovarea imaginii comunității locale implicate în sustinerea valorilor și a educației tinerilor, pentru dezvoltarea intelectuală și profesională a tinerii generații, se arată în raportul de specialitate.

Contribuția financiară de la bugetul local este de 5000 lei. Suma va fi decondată în două tranșe: 70% până pe 20 octombrie și 30% până pe 15 noiembrie a.c. CSȘ Târgu Neamț are obligația să transmită primăriei  documentele legate de modul de cheltuire a sumelor alocate, până la data de 30 noiembrie a.c.

Andreea T.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *