Stiai ca poti sa incasezi banii pe Cec-uri in doar cateva ore?

0

Pentru firmele care folosesc bilete de ordine sau CEC-uri, perioada de scadenta poate deveni cel mai mare cosmar. Acestea trebuie sa astepte intre 30 si 90 de zile pentru a se putea folosi de banii castigati in urma prestarii serviciilor specifice. Astfel, jonglarea cu termenele de incasare si achitare ale utilitatilor lunare poate fi foarte dificila sau chiar imposibila. De aceea Omnicredit propune o solutie foarte avantajoasa.

Serviciile de scontare sunt modalitatea cea mai eficienta prin care poti transforma in lichiditati sumele blocate. Intra pe site si afla mai multe despre acest serviciu de finantare: https://omnicredit.ro/scontare/

Ce este scontarea?

Omnicredit este prima platforma de finantare fintech din Romania, cu o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar. Altfel spus, specialistii Omnicredit au avut suficient timp la dispozitie pentru a putea depista care sunt problemele curente cu care se confrunta micile intreprinderi sau cele la inceput de drum. Astfel, au consolidat o rezolvare prin ceea ce numim servicii de scontare. Acestea presupun ca Omnicredit sa medieze relatia financiara dintre o intreprindere si clientii sai. Mai exact, scontarea vizeaza acordarea sumei de incasat, pe baza biletelor de ordin si a CEC-urilor, inainte de expirarea perioadei de scadenta. Avantajul suprem este dat totusi de faptul ca acest serviciu nu reprezinta un imprumut. Banii oferiti vor fi inapoiati de catre clienti, direct in contul Omnicredit, la termenul initial. Pe aceasta cale se asigura un flux financiar continuu, benefic pentru ambele parti.  

Cum se aplica aceasta metoda de finantare?

Principiul de functionare este foarte simplu si se bazeaza pe un contract care se poate incheia in doar cateva minute. O companie care ruleaza CEC-uri si bilete de ordin cuantifica suma pe care ar trebui sa o primeasca lunar si o comunica echipei Omnicredit cu care urmeaza sa colaboreze. Impreuna se stabileste un moment din luna la care sa incaseze aceste lichiditati si termenul se va respecta pe toata durata contractului, indiferent de perioadele scadente de care beneficiaza clientii intreprinderii in cauza. Acestia din urma vor primi o notificare cu privire la faptul ca va trebui sa faca plata in contul Omnicredit si nu al firmei. In acest mod, ambele parti beneficiaza de timpul de care au nevoie, fara a fi nevoie sa se puna presiuni asupra celeilalte.

Ce avantaje aduce colaborarea cu Omnicredit?

Desi este o metoda complexa, avantajele oferite nu stau doar in natura ei, ci si in mainile celor care o ofera. Omnicredit se asigura ca pune la dispozitia companiilor mici suportul de care acestea au nevoie pentru a se putea dezvolta. Astfel, aceasta colaborare iti garanteaza:

Flux financiar continuu

Primul si cel mai important avantaj este faptul ca nu vei mai fi in situatia in care incasarile sunt mai mici decat cheltuielile. Cu alte cuvinte, nu vei mai inregistra intarzieri la plata salariilor, taxelor, furnizorilor, etc. Ba chiar mai mult, vei putea observa schimbari pozitive de atitudine si randament din partea tuturor colaboratorilor tai, dat fiind faptul ca nu se mai confrunta cu probleme financiare.

Profesionalism si promptitudine

La Omnicredit clientul este centrul de interes si tocmai de aceea serviciile au fost configurate in conformitate cu nevoile si cerintele acestuia. Aici vei gasi solutii la nevoile tale financiare in cel mai scurt timp posibil, pe care sa le poti pune in practica imediat, fara nicio dificultate.

Comision foarte mic

Intreg ajutorul pe care Omnicredit il ofera se face in baza unui procent minim din suma totala cu care se opereaza lunar. De regula, aceasta finantare vizeaza doar 3% din valoarea oferita, ceea ce reprezinta un compromis minim in comparatie cu avantajele oferite la schimb.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate