Suflete în Bleu și Roșu: O zi cu încărcătură deosebită pentru forțele de ordine din județul Neamț

0

Data de 10 martie a fost una cu o încărcătură deosebită, pentru forțele de ordine din județul Neamț.

Pentru al doilea an consecutiv, acestea s-au alăturat femeilor membre ale Asociației Nevăzătorilor – Filiala Județeană Neamț, pentru a celebra Ziua Internațională a Femeii. Pe lângă gesturile simbolice, acest eveniment a evidențiat legătura specială între polițiști, jandarmi, pompieri și comunitatea nevăzătorilor.

„Suntem aici pentru a vă proteja„, este mesajul transmis de oamenii legii, subliniind angajamentul lor față de siguranța și bunăstarea comunității.

Prin intermediul acestui gest simbolic, sub sloganul Ochii sufletului sunt mereu deschiși, ne dorim să evidențiem faptului că prin înțelegere și sprijin reciproc, putem observa și ne puteam conecta la nevoile celor din jur, chiar și atunci când graba sau obișnuința ne scapă simțurilor. „

Aceste momente nu numai că apropie oamenii, dar ne amintesc și de importanța solidarității și sprijinului reciproc, care sunt fundamentale pentru o comunitate unită și puternică.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate