Tabăra de echitaţie „Cai de Legendă”

0

Copii veniti din toata tara au ales sa isi petreaca vacanta intr-un mod inedit : intr-o tabara de echitatie la Suceava la  herghelia „Cai de legenda”. Copiii stau timp de o saptamana  intr-un adevarat paradis, o zona de munte in care timpul pare sa stea in loc si viata e cu totul altfel, sunt in mijlocul naturii si se bucura de ea , dar si de aceste animale nobile cu care s-au imprietenit.
O familie din Rădăuţi a transformat pasiunea pentru cai într-o afacere. Rodica şi Puiu Nichiforiuc vor să transmită dragostea pentru sportul ecvestru cât mai multor persoane . Ei au deschis la Hardic, comuna Horodnic de Sus  Şcoala de echitaţie „Cai de Legendă”. Zona aleasă este una mirifică, în pădure, acolo unde se poate ajunge doar străbătând  un drum forestier între Horodnic de Jos şi Hardic . Cei mai pasionaţi de acest sport sunt copiii.
Pentru proprietarii hergheliei, aceasta reprezinta un vis implinit, un gand de demult transformat in realitate.
Herghelia are in prezent 10 cai de legenda, folositi atat pentru agrement cat si pentru sport de performanta. Doi cai sunt campioni de nivel national, insa toti sunt niste exemplare deosebite
Pentru cei care ajung la Horodnic, gazdele pregatesc intotdeauna activitati diverse , care sa faca din timpul petrecut acolo momente de neuitat. Se organizeaza concursuri, se canta se danseaza si se picteaza.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate