Tânăr din Târgu-Neamț, mort într-un grav accident rutier, în Italia

0

Un tânăr de numai 21 de ani, originar din Târgu-Neamț, a decedat în urma unui cumplit accident rutier, în Italia. Tragedia s-a petrecut vineri, 12 februarie, în Friuli-Venezia Giulia, la Sedegliano.

Tânărul care s-a stins din viață se numea Denis Pascalina.

Era rezident la San Giorgio Della Richinvelda și lucra ca muncitor agricol în viile din împrejurimi, potrivit Il Messaggero Veneto.

Presa locală scrie că moartea tânărului nemțean a fost una înfiorătoare. Două autoturisme, o Lancia Y și un Ford Escort, s-au ciocnit frontal, ambele maşini fiind aruncate în afara carosabilului, după impact. La bordul Fordului se aflau trei muncitori români, cu domiciliul în San Giorgio della Richinvelda, printre care și Denis. Potrivit Udine Today, impactul a fost atât de puternic, încât băiatul a fost aruncat din mașină, apoi strivit chiar de propriul autovehicul, care s-a răsturnat. Din păcate, viața lui Denis s-a sfârșit în acel moment, tânărul nemaiavând nicio șansă de supraviețuire. Trupul său neînsuflețit a fost scos dintre fiarele distorsionate, după zeci de minute în care pompierii au încercat să ajungă la el.

SURSA FOTO: udinetoday.it

Cauza producerii acestui cumplit accident rutier urmează a fi stabilită cu exactitate de către autoritățile italiene.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate