Târgu-Neamț: Alătură-te campaniei „Fii Înger de Crăciun!”

0

Asociația de Inițiativă Civică și Dezvoltare Locală Neamț a demarat Campania „Fii Înger de Crăciun!” pentru a veni în sprijinul copilașilor nevoiași și a bunicilor singuri.

Haideți să împachetăm cu drag cadourile și să scriem povestea acestui Crăciun împreună! Copiii își doresc hăinuțe și încălțăminte, jucării și dulciuri, iar pentru bunicii lor își doresc mâncare, căldură și o vorbă bună. Haideți să le îndeplinim dorințele!

Poveștile lor vor fi rescrise cu ajutorul dumneavoastră pentru a fi fericite căci ÎMPREUNĂ putem aduce bucurii și zâmbete în viața acestor copii și bătrâni. Ei merită un Crăciun de poveste! Haideți să fim mai buni și odată cu Nașterea Domnului să renască și bunătatea din sufletul nostru!

Împreună le putem lumina sărbătorile!, transmit reprezentanții Asociației de Inițiativă Civică și Dezvoltare Locală Neamț.

CONTURILE OFICIALE ale Asociației De Inițiativă Civică Și Dezvoltare Locală Neamț sunt următoarele:

🏠🇦🇩IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIAȚIA DE INIȚIATIVĂ CIVICĂ ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ NEAMȚ este: RO21BTRLRONCRT0558518101

🏠🇪🇺IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA DE INITIATIVA CIVICA SI DEZVOLTARE LOCALA NEAMȚ este RO68BTRLEURCRT0558518101.

🔸Codul Swift BTRLRO22.

📌PayPal: donatii@aicdl.ro

Pentru detalii suplimentare va rugăm să ne contactați la numărul: 0737.188.031. Toate donațiile în bani și bunuri sunt înregistrate în evidențele noastre.

Vă rugăm să ne confirmați orice donație pe pagina noastră pentru a verifica exact dacă aceasta este în evidențele noastre„, transmite Bianca Alexandra Gavriloaia, membră a Asociației de Inițiativă Civică și Dezvoltare Locală Neamț.

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate