Târgu Neamț: Bărbat beat, blocat în apartament

0

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, aflat singur în propria locuinţă, a pus pe jar pompierii şi rudele fiindcă nu dădea niciun semn de viaţă.

Vineri, 8 decembrie, în jurul orei 8:50, un apel la 112 solicita sprijinul salvatorilor pentru deblocarea uşii apartamentului  situat pe strada Petru Rareş din Târgu Neamţ, în spatele Casei Culturii. Mama bărbatului era panicată, gândidu-se la ce e mai rău după ce fiul nu a răspuns nici la bătăile din uşă, nici la telefon.

La faţa locului s-au deplasat  pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ, împreună cu paramedicii SMURD.

Cum uşa  era blocată, salvatorii au urcat cu ajutorul scării culasabile în locuinţa situată la etajul III. Au intrat pe un geam şi l-au găsit în apartament pe bărbat, care era sub influenţa băuturilor alcoolice. Culmea e că, în timp ce atâţia oameni erau îngrijoraţi pentru dânsul, târgunemţeanul în cauză… dormea! A reacţionat abia când pompierii l-au trezit din somn. Nu şi din beţie. I-a fost acordat primul ajutor, apoi echipajul EPA l-a transportat la Compartimentul de Primire Urgenţe al Spitalului Orăşenesc.

Potrivit vecinilor,  în timpul nopţii s-ar fi auzit gălăgie dinspre apartamentul acestuia, semn că bărbatul a petrecut pe cinste.

Andreea T.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate