Târgu-Neamț: Ce să faci în a treia zi de Paști?! Poți merge la Casa Culturii, e „Bucuria Luminii”

0

Târgoveții au opțiunea de a-și petrece după-amiaza celei de-a treia zi de Paști urmărind spectacolele organizate în de Primăria orașului și Casa Culturii „Ion Creangă”, în cadrul Festivalului „Bucuria Luminii”, ediția a XII-a.

Astfel, marți, 4 mai, de la ora 16.00, Casa Culturii găzduiește un spectacol folcloric, cu artiști locali. Pe scenă, vor urca Grupul vocal Urmașii lui Ștefan Vodă și Ansamblul folcloric „Ținutul Zimbrului”.

De la ora 17.00, tot în sala de spectacole a Casei Culturii, are loc Concertul „Bucuria Luminii”. Evenimentul va fi susținut de Cvartetul Serenadis, Ana Maria Filip – (chitară și voce) și Blues’N Around cu Vio Caia, Valentin Câmpeanu, Dumitrel Buhnă și Gabi Petraș.

Potrivit organizatorilor, intrarea este gratuită cu respectarea tuturor măsurilor de combatere a răspândirii Covid 19.

Festivalul „Bucuria Luminii” este o manifestare culturală cu tradiţie, ce a ajuns la a XII-a ediţie. Se desfăşoară în una din zilele de Paşti, pentru promovarea tradiţiilor culturale, promovarea talentelor şi pentru a oferi locuitorilor oraşului şi nu numai posibilitatea de a petrece într-un mod cât mai frumos Sărbătorile Pascale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate