Târgu Neamţ: În curând, plimbări pe gheaţă în Parcul Central

2

În perioada sezonului rece, locuitorii orașului Târgu Neamț vor avea o locație unde să se bucure de plimbări pe gheață, fără a fi nevoiți să „migreze” spre Piatra Neamț sau Suceava.

Este al patrulea an când Primăria oferă cetățenilor de sub Cetate această alternativă de petrecere a timpului liber iarna. De data aceasta, patinoarul va fi amplasat în Parcul Central, unde se afla până acum spațiu de joacă destinat copiilor.

„Am reușit și anul acesta să avem un patinoar în orașul nostru.

Va fi instalat în Parcul Central, pentru a evita discuțiile care au apărut anul trecut, atunci când patinoarul a fost montat în Piața Adormirea Maicii Domnului. Altă locație oportună nu am găsit. Utilajele de agrement din spatial de joacă au fost deja dezasamblate, vor fi sigilate și depuse într-un spațiu amenajat. Cel care amenajează patinoarul, a demontat locul de joacă și s-a angajat că îl va readuce la forma initială, în primăvară.

Tot aduci, vom veni cu îmbunătățiri, astfel încât copiii să aibă cele mai bune și mai sigure condiții în spaţiul de joacă”, ne-a declarat primarul Daniel Harpa.

Respectiva suprafață de teren a fost închiriată, conform hotărârii Consiliului Local al orașului, societății care deține patinoarul. Așadar, începând cu 6 decembrie, Parcul Central va deveni punctul principal de atracție, atât pentru copii, cât și pe adulții iubitori de plimbări pe gheață.

„Deschiderea va fi o dată cu sosirea lui Moș Nicolae. Vom avea cadouri din partea moșului pentru copiii din Târgu Neamț. Va fi o seară plină de surprize, inclusiv un program artistic, sper eu, oferit de tinerele talente locale din urbea noastră”, a conchis edilul.

Nu cunoaștem încă tarifele, cert e că pentru minori vor fi oferte speciale.

Patinoarul din Parcul Central al orașului Târgu Neamț va fi deschis până la sfârșitul lunii februarie.

Andreea Trăsnea

2 Comentarii
  1. Stan. spune

    Bun. E o zbatere. Dar are ea vreo noima? E ca și cum as avea nevoie de lopata, și aceasta neavând coada, o iau pe cea de la sapa. Căci sapa nu îmi trebuie acum, ci la vara.
    O investație reala ar fi dacă s-ar ridica un patinoar care ar putea fi utilizat tot timpul anului. Numai spoieli și praf în ochi. Atrageți fonduri europene! Faceți proiecte! Faceți ceva…

    1. Andreea spune

      Nu este adevărat domnule Stan. Învățați- vă să vă mulțumiți cu atât. Nu e destul că se face și anul acesta patinoar? Mă întreb ce mai ziceați dacă nu se făcea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate