TÂRGU-NEAMȚ: De Ziua Drapelului, spectacol caritabil dedicat militarilor

0

Sâmbătă, 26 iunie, de Ziua Drapelului, în Parcul Central din Târgu-Neamț are loc un spectacol caritabil, sub sloganul: ,,PE-AL NOSTRU STEAG E SCRIS UNIRE’’.

Evenimentul începe la ora 17.00 și are drept scop strângerea de fonduri necesare pentru construirea PRIMULUI CENTRU DE REFACERE, RECUPERARE şi REABILITARE, la standarde internaționale, pentru tratarea și recuperarea fizică și psihică a militarilor veterani, a răniților, a urmașilor celor decedați în Teatrele de Operaţii, precum şi a familiilor acestora, aici la noi în țară cu costuri reduse și nu în străinătate departe de familiile lor și cu costuri mari.

Organizatorii manifestării sunt Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie- Izvorâtorul de Mir” (AMVVD)- sucursalele NEAMT, VRANCEA, BACĂU, VASLUI, IASI, SUCEAVA și BOTOSANI împreună cu Primăria Orașului Târgu-Neamț, CASA DINTRE PINI și Casa Culturii „Ion Creangă” Târgu Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate